HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Fidesz, vagyonadó, svéd modell, meg a teli hócipő

2010.01.29. 10:59 civilkontrol

Mádi László villantott egy nagyot a Fidesz nevében.

Vagyonadóról beszélt, mint a jövőben szóba jöhető lehetőségről.

Óriási baki! Mert a vagyonadó 2008-as előkerülése óta a Fidesz élesen támadta azt, kormányra kerülése esetén igérte annak eltörlését, sőt, Mádi László szösszenetével párhuzamosan Varga Mihály épp Mádi mondanivalójának ellenkezőjét bizonygatta.

„Mi a faszom folyik már itt?” fakadt ki Ordell Robbie a Jackie Brown-ban, ahogy most én is.

Ez már nem az első bravúr, de nem is a második.

Svéd modell 2.

Lehet azon nyavalyogni, hogy a tróger média hogy kiforgatta Varga szavait, engem azonban jobban foglalkoztat, hogy a választások előtt két hónappal mi ez az ötletelés a jövőnket ippeg csak hangyaf@sznyit befolyásoló nyugdij kérdésről???

Hogy lehet ezt beilleszteni a „Készen állunk!” „Készen állunk a kormányzásra!” szövegkörnyezetbe???

Vagyoandó akkó’ most legyen, vagy ne legyen? Máshogy legyen? Máskor legyen???

Ötletelés minden fronton, pedig nyilván vannak kiforrt tervek. Semmi konkrétum, csak lebegtetés, idióta elszólások, kettős beszéd.

Mi a rák ez a nagy nyilvánosság előtt folytatott konstans bré sztorming he???!!

 

Pedig december elején még nem igy volt.

OV nyilatkozata (a video második felében, de leginkább a végén) leirhatatlanul lelkesitő volt!

Sugárzott belőle a felháborodás és az elszántság! És az IMF-nek odaszúrt figyelmeztetés azt jelezte a választónak, hogy tavasszal olyan kormánya lesz az országnak, amely a konfrontációtól sem riad vissza, ha nemzeti érdekérvényesitésről van szó! És annyira jó volt ezt látni, érezni, elhinni!

Most meg jönnek ezek a pöcsölések, nap nap után és az ember egyre inkább azt gondolja, hogy szűkül a mozgástér és a Fidesz nem tud, vagy nem akar tenni ellene.

Kezdtük egyre többen elhinni, hogy ha az országnak nem egy korrupt és a közösségi érdeket vastagon lesz@ró dilettáns kormánya lenne, nem is lennénk bajban. De baj ide, vagy oda, egy elhivatott társaság képes lesz kivezetni a hajót a viharból. Pusztán a korrupció felszámolása és a közérdek helyett önérdeket érvényesitő szarjankók lecserélése olyan lendületet adna, amit nem győznénk követni.

Ehelytt jönnek a nagyobbnál nagyobb baromságok, bizonytalanság, meg minden, amit az ember NEM VÁRNA az utolsó szalmaszáltól!


Remélem, hogy van racionális magyarázat. Mégpedig az, hogy a Fidesznek halvány fogalma nincs, milyen állapotban kapja meg az országot tavasszal. Épp ezért fontos, hogy legyen vészforgatókönyv, b terv, c terv, z terv. Nagyon remélem, hogy erről van szó. Meg arról, hogy a megnyugtató bejelentések, konrét tervek azaz a puskapor március 15 után kerül élesitésre.

De akkor miért nem lehet ezt világosan kimondani???

Miért kell addig ilyen magas labdákat adni a majd’ mindenki által a halál f@szára kivánt „érték alapú közösségnek”?

 

Szedjétek már össze magatokat b..tok meg!!!

 

Mások mondták: 

Vastagbőr, Mandiner

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr751711992

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naugyehogy 2010.01.29. 11:57:41

Szerintem is, mé nem maradnak csendben. Úgyis mindegy mit mondanak. Akkor miért nem az határozza meg, hogy mi a kommunikáció h jajj mit fog szólni az MSZP SZMDFSZ... Ugyan már, Mádi sem azt mondta, hogy április 12-től ingatlanadó köteles még a fészer is, hanem azt h meg kell fontolni ezt a lehetőséget is a magyar lakáshelyzet, lakásszerzési egyéb gyakorlat megoldása végett... Bele lehet kötni mindenbe. De ezzel legalább nem üres ígéretlufikat eresztett útjára, ami csak arra jó, hogy kormányra kerülés után kiderüljön mégsem volt üres mert lelövik a lufikat az elvtársak és a benne levő kaki a fejünkre folyik...

civilkontrol 2010.01.29. 12:25:16

"Mádi sem azt mondta, hogy április 12-től ingatlanadó köteles még a fészer is, hanem azt h meg kell fontolni ezt a lehetőséget is a magyar lakáshelyzet, lakásszerzési egyéb gyakorlat megoldása végett"

A "meg kell fontolni ezt a lehetőséget"-en van a hangsúly!
Másfél éve lóbálja a fidesz a vagyonadó fölött a véres kardot. Atom biztos volt, hogy ez a mondat megteszi a hatását.

Ezt pedig lehet akármilyen szépen csomagolni: belemagyarázás, mocsok média, szemét mszp, stb.,
akkor is hiba!

Nem azt mondom persze, hogy vágjuk le Mádi fejét, csak azt, hogy az eddig nagy súllyal kommunikált dolgoknak semmilyen mondatkörnyeztben sem állitsák az ellenkezőjét, mert szopás lesz belőle.

civilkontrol 2010.01.29. 12:55:35

"Mádi László csütörtökön az ingatlanadóról a Fidesz álláspontjával ellentétesen nyilatkozott, ezért a politikus nem szerepelhet a Fidesz listáján az országgyűlési választáson - olvasható a Fidesz pénteki közleményében."
www.origo.hu/itthon/valasztas2010/kampanynaplo/20100129-madi-laszlo-ingatlando.html

Mindentől függetlenül sajnálom Mádit :o(
Farkas törvények...

civilkontrol 2010.01.29. 12:58:39

A döntés viszont, bár szigorú, de helyes.
Ebből egyedül igy tudott jól kijönni a Fidesz.

ókút 2010.01.29. 15:33:27

@civilkontrol: jól kijönni,ha ezen azt érted,hogy félország röhög rajtatok,akkor igen!

civilkontrol 2010.01.29. 15:41:59

@ókút:
A korábbi kommentjeid elég jól behatárolják hogy a "rajtatok" megfogalmazásba bújtatott T2-vel szemben kit tisztelhetek a Te T1-edben.

Nos csöppet sem örvendetes ami történt az tény.
De -hogy Kristóf Attila mondásával éljek- hogy rajtatok ki röhög, én nem tudom...

tesz-vesz · http://kkbk.blog.hu 2010.01.29. 19:45:52

de az mondtad csak hozzán írsz már és beszünteted az ittenit,

hiányzol ott, annak ellenére, h már 2x keringsz az állításaid körül

civilkontrol 2010.01.31. 12:14:26

@tesz-vesz:
Szia tesz-vesz
Délután küldök mailt Neked!
süti beállítások módosítása