HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Nyakó Istvánt kizárták az MSZP-ből!

2010.01.31. 11:22 civilkontrol

Nyakó Istvánt kizárta soraiból az MSZP a tegnap azonnali hatállyal összehivott vezetői megbeszélés során.

Erre azt követően került sor, hogy az őszödi beszéd 1300. napjának alkalmából rendezett balliberális beszélgetésen egy szerencsétlen kijelentést tett a pórul járt politikus.

Dávid Ibolya az MSZP-SZDSZ nevű meghatározhatatlan massza vezető politikusa arról beszélt, hogy a jövőben el lehet gondolkodni az egyenes és igaz beszéden.

„Az MSZP is hajlik erre. Több belső egyeztetésen folalkoztunk már azzal, hogy alapos előkészületeket és körültekintő egyeztetéseket követően a jövőben elkezdenénk igazat mondani” válaszolt Dávid hozzászólására Nyakó.

 

Az MSZP vezetősége gyorsan reagált a hirre. Mivel a szocialisták kampánya mindvégig a hazugságra épült és Nyakó szembe ment a párt legfőbb kommunikációs vonalával, ráadásul mindezt a kampány kellős közepén, az MSZP úgy döntött azonnali hatállyal kizárja soraiból Nyakót, továbbá 1 milliárd Forintos pert indit ellene a párt rossz hirnevének jobbitása miatt.

A döntés megosztotta az MSZP-t. Arcukat és nevüket nem vállalva több szocialista forrásunk a diktatórikus döntésre panaszkodott, de csak visszafogottan, mert féltek, hogy rájuk is lesújt a párt vas ökle.

A többség azonban egyetértett a döntéssel amely egyértelműen jelezte a közvélemény (és a párt belső ellenzéke) számára, hogy az MSZP jövőben sem kiván igazat mondani.

 

 

Mások mondták: 

Mandiner

Vastagbőr

Mandiner blog

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr381716537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vidéki 2010.01.31. 21:41:10

"mert félnek, hogy rájuk is lesújt a párt vas ökle. "

Jól is teszik, ha félnek:

"Munkásököl, vasököl
Oda sújt ahova köll."

latte · http://midterms.blog.hu 2010.02.01. 14:18:26

Jó kis poszt, szinte látom magam előtt a belső egyeztetést, arról, hogy igazat mondjanak-e?
süti beállítások módosítása