HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Szeretetkampány

2009.05.10. 23:21 civilkontrol

A káröröm csöppet sem elegáns megnyilvánulás. Néha azonban meg lehet érteni.

Ezt a pár sort -bármennyire is próbálom magamban leküzdeni- kicsit a káröröm is szülte, de legfőbb céja azért mégis csak egy igazi szocialista "szeretetkampány" bemutatása.

A lenti sorokat "Szili Kati" "Helló Pécs" oldaláról másoltam módosítás nélkül.

Nagy levegőőő... Rajta!

 

"Példátlan szeretetkampány indul ma Pécsett. A Szili Katalin mögött álló összefogás tagjai, azaz a Helló Pécs! mozgalom, az MSZP, az MDF, az SZDSZ és négy másik párt, valamint az egész országból ideérkező Szili-támogatók keresik fel rokonaikat, barátaikat, ismerőseiket és a pécsi választókat. A szeretetkampány során a pécsi polgármester-jelölt támogatói elmondják, hogy ők miért szeretik Szili Katalint és miért támogatják polgármesteri programját. A szeretetkampány több ezer résztvevőjének célja, hogy bemutatja az összefogás erejét, mely képes Pécs megújítására.

 

Hozzászólások:


Összesen 11 hozzászólás

11. noble11 2009-05-08 23:14:16
 

Nem szoktam fórumozni, de ma egyszerűen lenyűgözött Szili Katalin pécsi tévé-s szereplése: egy igazi politikus asszonyt láthattam. Csak a legnagyobb politikusok közé tudom sorolni, olyan előkelő, higgadt, nemes és méltóságteljes volt.
Ellenben politikai riválisával, a megfutamodó Páva Zsolttal, aki nem mert kiállni vele egy tévés vitára, beszélgetésre. Páva egyszerűen nem is mérhető Szili Katalin politikai és emberi nagyságához! Férfiatlan és igazi politikushoz nem méltó, gyáva, alantas módon meg sem mert jelenni. Számára ilyen a demokrácia? Megüzeni, hogy meg van sértve és kérjenek őfelségétől bocsánatot, különben megszakítja a további kapcsolatokat??? Hát szakítsa meg a további kapcsolatokat minden pécsi lakossal is! Nyalogassa a sérelmeit.
Szili Katalin igazi demokrata, tapasztalt és higgadt, amilyen vezetőre Pécsnek szüksége van!
Vasárnap Szili Katalinra fogok szavazni. Természetesen.
Páva teljesen méltatlan és alkalmatlan a város vezetésére. Bármi vezetésére. Viselkedése sem nem férfias, sem nem politikushoz méltó. Egy nyámnyila, bárgyú figura.
Semmi helye a politikában.
Hajrá Szili Katalin!


 


10. aknum5 2009-05-08 21:59:09
 

Én is részt vettem a kampányban, jó érzés egy olyan összefogás része lenni, ami egy jó célért küzd, nevezetesen Pécs jövőjéért.


9. Gabor 2009-05-08 21:02:14
 

Csodálatos volt Szili Katalin Házelnök asszony szereplése a Pécs Tv-ben Páva Zsolt megfutamodása helyett!
Egy igazi politikai méltóságot láthattunk, nemes, bölcs, erős asszonyt, egy valóságos Indira Gandhit!
Pécsnek ez a bölcs, erős asszony kell az élére, nem egy megfutamodó, sértett, pukkadozó Páva Zsolt, aki egy politikailag teljesen impotens személy.
Szili Katalin MÉLTÓ Pécs város polgármesteri posztjára, Páva Zsolt pedig abszolút mértékben méltatlan erre.
Szili Katalin tapasztalt, bölcs, erős vezető személyiség, Páva Zsolt pedig vele ellenben egy gyenge, tehetetlen, föltörekvő politikai analfabéta.
Vasárnap Pécs városa Szili Katalint fogja megválasztani polgármesternek, mert Pécs lakói tudják, kire van szükségük: egy valódi, erős, komoly, higgadt, bölcs, tapasztalt vezetőre, aki nem más, mint Szili Katalin!

 


8. karnagy3 2009-05-08 18:36:44
 

A szívemből szólt, Martig60!
Zene lelkemnek minden szava!
Ismerem a Páva család tagjait - sajnos: mindennek jók, csak vezetőnek NEM!
Impotens, tehetetlen, mindenféle vezetésre alkalmatlan fajta!
Sok baranyai helyszínen el kell viselnünk őket, de a polgármesteri poszton... Isten őrizz! Teljes politikai és vezetői impotencia, amit képviselnek, szinte le tudnám kottázni! Micsoda diszharmónia!
Túl sokan vannak... Óvatosnak kell lennünk velük. De semmi esetre sem szabad egy Pávát ilyen posztra juttatni. Tanult ember, de nem egy vezető típus. Arra teljesen "impotens": erőtlen, tedd-idde-tedd-oda fajta. Nincs benne erő és kurázsi.
Egy nyámnyila alak, hogy népiesen fogalmazzak. Vezetői poszton csak kárt tud okozni. Akkor inkább már Szili Katalin!
Benne van erő, energia, tapasztalat, lendület. Ő egy harmonikus nagyopera, Páva viszont egy ócska diszkó remix!
Egy zajos, disszonáns, megkomponálatlan sláger-paródia.
Szili a mi nagyoperánk, a mi nyitányunk!
Hajrá Szili Katalin!


 


7. Margit60 2009-05-08 17:55:19
 

SZILI KATALINT TARTOM ESÉLYESNEKk ÉS ALKALMASNAK arra, hogy Pécs város polgármestere legyen.
Páva Zsolt bármilyen tanult jogász is legyen, emberileg egy tehetetlen, pipogya, hasznavehetetlen, szerencsétlen, erőtlen és hiteltelen alak. Politikai és vezetői értelemben totálisan "impotens". Egy teszetusza fráter, aki minennek jó, csak vezetőnek nem. Egy kutyamenhely vezetését sem bíznám rá!
Vasárnap reggel 6-kor Szili Katalinra fogok szavazni valamennyi rokonommal és ismerősömmel együtt!
Hajrá Szili Katalin!
Mindenben támogatjuk!
Szili Katalin bírja a pécsi emberek támogatását!
Benne van politikai és vezetői kurázsi, tapasztalat, kompetencia, lendület és erő.
Ellenfele egy politikai nulla. Vezetői csődtömeg. Egy senki. "
 

 

Úgye mindenki érezte a sorokból sugárzó tiszta szeretetet?

Aki nem hiszi, járjon utána: http://www.hellopecs.net/hirek/42

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr181114061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hazaffy · http://mondjonle.blog.hu 2009.05.11. 01:29:15

Hát ez elég gáz, amellett szerintem 1 vagy 2 személy írhatta az összeset. (MSzP menni internet, hehe.) A "bárgyú" és "nyámnyila" stb. szavak használata azt a gyanút keltik bennemn, hogy maga miferink segített be itt titokban pártbéli riválisának. :-)

DexterMorgan78/Séfbácsi 2009.05.11. 11:57:01

És miért kellett minden kommentbe beleírniuk hogy "impotens"??
süti beállítások módosítása