HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Én Veletek vagyok!

2010.07.18. 18:41 civilkontrol


Vasárnap délután van, de már most sokasodnak a baljós hangulatú elemzések és vélemények a holnap várható piaci reakciók miatt.
"Beszoptátok!" Érződik a "baloldal" minden szegletéből. Gréczy beesett, üveges tekintetébe visszaszáll az élet, Gyurcsány kaján vigyorral a képén kezd gépelni a behűtött Dom Perignon mellől.

Én meg döglődök magamban és csöppet sem halkan anyázok.
Ugyanis az IMF-EU nagyágyúi tegnap megsértődtek és hazamentek. Szinpadiasan ahogy egy klimaxos primadonnától elvárható. A hatás biztosan nem marad el a Forint holnap seggel repeszti meg a szakadék alját.

Lássuk csak, hogy is kellene nekem hivatalosan viselkednem? Megvan! Már megint az a nyomorult kertitörpe! Képtelen kordában tartani diktatórikus énjét és még ilyen jelentős személyeknek sem adja meg a kellő tiszteletet! Igen, a megemelkedett törlesztőimet egyenesen Orbánnak fogom postázni, hogy rohadna bele az alcsúti gumicsizmájába!

Hagyjuk már ezt jó?
Csöppet sem érdekel Matolcsy meseszerű sajtóközleménye. Maga a lényeg érdekel.
Hogy a jelenlegi kabinetnek azért kell tárgyalásokat folytatnia e nem túl kedves partnerekkel, mert voltak apróbb előzmények. Egyrészt 7 év alatt sikerült olyan helyzetbe juttatni Magyarországot, hogy az államcsődtől csak külső segitséggel menekülhettünk meg, másrészt a szakértő Bajnai kabinetnek sikerült olyan preciz költségvetést maga után hagyni, amivel a 2010-es év túlélése az extrém sportotok világrekordjába tartozhat.
Mindemellé a két nagyra tartott nemzetközi szervezet nem csekély elvárásokkal érkezett.
A hiánycélt tartani kell, de a bankadót felejtsétek el és Simorról sem eshet többé szó! Ne fájjon már annyira az a 8 milla és ne fájjon az sem, hogy apróbb szakmai tévedése miatt most párszázezren lementek hajléktalanba, valamint a mindenkori kormány árfolyampolitikája kőbe vésetett egy emberöltőre!
Bankadóról szó sem lehet, az csökkentené a gazdasági növekedés esélyeit! Higgyétek el, együttérzünk veletek, mikor azt mondjuk (utasitjuk) hogy újabb megszoritásból kell befoltozni a szakértői Bajnai kabinet költségvetésén tátongó lyukakat!

Igy elsőre az jut eszembe, hogy a megszoritás vajon mennyire növeli a gazdasági növekedés esélyeit? A csökkenő kereslet, ami ugye munkanélküliséggel jár...


Na erre mondta azt a futballdiktátor és csapata, hogy elég lesz!
Elég lesz abból, hogy majd kivülről megirják a költségvetésünket, hogy a válságért felelős, rekord nyereséget irt bankok tovább röhögnek a markukba az állampolgárok kárára!
Az MKB volt az egyik első sikoltozó. 2897 milliárdos mérlegfőösszeg mellett 0,3 milliárd (!) adózott eredményt tudott felmutatni tavaly. Az MKB volt az a bank is, akinél az autóm hitele van. Kerek 3 éve vettem föl másfél milliót és két év múlva szabadulok. Lehet tippelni, mennyit fogok visszafizetni. 3 millát? Annyit hát!
Ugye már világos, hogy hogyan tudnak 0,01% haszonnal dolgozni? Cifra költségek formájában kiviszik a hasznot Anyához olyan helyre, ahol kevesebbet kell adózni s közben lefittyedt szájjal panaszkodnak, hogy nálunk nem nyereséges a biznisz. Megy a pénzvilágbeli picsogás, meg a Simor úr függetlenségének féltése, de valahogy engem nem győzött meg a szinészi produkció. Kilóg a lóláb, ráadásul rohadt büdös is!


Nos kedves Fideszes srácok, én veletek vagyok! Ha több lesz a törlesztőm, hát több lesz! Ha ára van, akkor megfizetem, de elegem van abból, hogy mások mondják meg, hogy nekünk mi lesz a jó!
Örülök, hogy a sarkatokra álltatok és örülök hogy az egészpályás letámadás ellenére sem hódoltatok be! Ha a függetlenség viszaszerzése pénzbe kerül, én hajlandó vagyok áldozatot hozni érte és csak remélni tudom, hogy nem vagyok egyedül.

Ne hagyjátok magatokat! Csak igy tovább!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr662159284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kalimera 2010.07.18. 19:14:12

Néhány apró félreértést nem ártana tisztázni.

1. Az IMF-nek van szüksége a Fidesz kormányra vagy fordítva?

2. Ki az a hülye, aki 1.5 Millió forintra 4.5 Milliót fizet vissza?

(Öt évre 3 Millió kamat? Miért nem tőlem kértél? Mindketten nyerünk volna 1.5 Milliót.)

Kalimera 2010.07.18. 19:29:15

1.5 Milliós autó hitelre valóban havi 75 Ezer forintot fizetsz öt évig?

civilkontrol 2010.07.19. 06:52:05

@Kalimera:
Teljesen igazad van. Ezt még hónapokkal ezelőtt számoltam el, de nagyon. 3 milla az a 4,5, mert 50 az a 75.

Köszi!

civilkontrol 2010.07.19. 06:57:12

@Kalimera:
Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer!

(most mindenki döntse el magában, hogy a csávó tökhülye, vagy hatásvadász elemekkel tarkitja a történetet - az előbbi ;o) )
süti beállítások módosítása