HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Miért utálom a jobbik aktivistáit?

2010.01.19. 11:03 civilkontrol

Szarkevergető fiúk és lányok a szocikhoz méltó ordenáré, összemosó és hazug stratégiátoknak köszönhetően a fidesz szimpatizánsok pontosan annyira fogják tartani a jobbikot, mint a szocikat.

Hogy miért utálom a jobbik aktivistáit?
Talán nem is őket utálom, hanem azokat, akik a szájukba adták a mindenhol elhinteni kívánt mannát, ami nem más, mint a vegytiszta összemosás.
Pontosan ugyanazt a technikát alkalmazzák, mint az a megmaradt néhány hithű, (vagy fizetett) szocialista / gyurcsányista aktivista, azzal az eltéréssel, hogy a szociknál az egyedüli cél a fidesz szavazatok csökkentése, míg a jobbiknál az előzőn túl a jobbik felé terelés.
A szociknak ezt nem róvom fel, ők azóta ilyenek, mióta világ a világ, de a jobbiknak már igen.
A szellemi élmezőny, ugyanis pontosan tudja, hogy nem lehet egy súlycsoportról beszélni. Korrupció terén sem, de kormányzati teljesítmény esetében a különbség nehezen kifejezhető.
Nem szeretnék átcsapni fidesz lefetyelésbe. Tudom, hogy voltak/vannak biztosítékot kiverő akciók és biztos, hogy 98-2002 között is lehetett volna jobban kormányozni. De elhazudni azt, hogy ez volt a rendszerváltás legsikeresebb időszaka, ocsmány dolog. A szociktól megszokott (ők most a helyükre is kerülnek) de a jobbiktól undorító.

És mégis pontosan ugyanazzal az eszközzel próbálnak szavazatot halászni, mint a szocik. Összemosni, túlozni, hazudni, suttogózni.
Számtalanszor komcsiztam már le jobbik agitpropot, mert tényleg komcsinak hittem. Mert ugyanúgy és ugyanazt csinálják. Azt ugyan nem mondják meg, mi a tuti, csak azt, hogy mi az (a fidesz) ami "ugyanolyan".

Politikai haszon tekintetében ez nyilván megéri. Biztosan számos szavazatot sikerült áthuzni narancsból keresztbe.
Csak épp társadalmi szempontból kelt undort. Újabb megosztás, de ez már csak a jobboldalt szeleteli.

Ugyanis szarkevergető fiúk és lányok a szocikhoz méltó ordenáré, összemosó és hazug stratégiátoknak köszönhetően a fidesz szimpatizánsok pontosan annyira fogják tartani a jobbikot, mint a szocikat.
Tényleg megéri?

Nagyon hiányzott már nekünk egy újabb árok, hála lengjen körül érte benneteket.

11 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr851684207

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vigyázat netkampány zajlik! 2010.01.21. 14:02:15

  Pier vagyok. 193 cm magas, kék a szemem és szőke a hajam. Szabadidőben sportolok, és a hobbim, hogy virágot szedek neked. Julcsi amióta Interneten keres társat pontosan tudja, hogy az előbbi üzenetet lehet, hogy a szeplős Ödönke írta neki, hunyo...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.19. 14:19:43

Teljes mértékben egyetértek! Eddig is zavart a zsideszezés (mintha Juddikozni, vagy Zsiddikezni nem lehetne), de a "Jaffa-holdudvarral" betelt a pohár!

Ez ugyanaz a fürdőskurva mentalitás, mint amit eddig az SZDSZ csinált.

törzsmókus 2010.01.19. 15:54:34

> Újabb megosztás, de ez már csak a jobboldalt szeleteli.

Ezt nálunk úgy mondják, elválik a szar a víztől.

INkvizitor 2010.01.19. 16:31:12

Jaffa holdudvarnál telt be nálam is a pohár, pedig kacérkodtam a gondolattal, hogy a listás szavazatomat megkapják, de elmehetnek a picsába, balónéstól...
1/1 szoci retorikát kapunk tőlük, amit tiszta szívemből gyűlölök.

civilkontrol 2010.01.19. 18:02:13

Pedig OV-ék kifejezetten óvatosak voltak velük. Hosszú időn át tabu volt a jobbik, sem hideget sem meleget nem mondtak róluk, nyilván praktikus okokból is.
Aztán a milliónyi bajusz cibálást követően jött az 1 db "erőszak" c. zászló, erre tess.

Az egészben az bosszant a legjobban, hogy nemtelen és értelmetlen is!
Jó kommunikációval és leginkább értelmes célokkal annyi potya szavazatot lehet most begyűjteni.
Könyörgöm miért az egyetlen valamit az asztalra lerakó (szintén) jobboldali párt malmából próbálják kihajtani a vizet?
Ráadásul ennyire gusztustalanul szocialista retorikával???

Remélem előbb-utóbb ezt is kinövik, ahogy a radírságot is elkezdték háttérbe szorítani.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.20. 00:01:27

@civilkontrol: Kinövik, nem növik, leszarom! Eddig tartott a türelmem - most "kölcsönbaszás visszajár" alapon ideje elkezdeni törleszteni!

Ó...je! 2010.01.20. 00:34:58

Lehet hogy náluk is lehet nyerni valamit a kommentekért mint a szociknál (Pl. sulytásos fekete (golyóállónak látszó) mellényt ajándék fehér inggel) és ha ilyeneket írnak az azért jó, mert mind a két helyre be lehet küldeni.
Lehet hogy a következő gárdafelvonulás úgy fog kinézni mint egy szép albán népi színekben (fekete+vörös)pompázó rendezvény.

Tényleg a fidesz miért nem csinál ilyet? Úgy szeretnék narancssárga szőrös bilincset és Orbános műbőrtangát nyerni.

Haloperidol 2010.01.20. 14:46:39

"Könyörgöm miért az egyetlen valamit az asztalra lerakó (szintén) jobboldali párt malmából próbálják kihajtani a vizet?"

Konkrétan miről is beszélünk?

Hogy 1998-2002 között jobban kormányoztak, mint Gyufáék? Nagy durranás.

Én inkább csak arra tudok (sajnos) emlékezni, hogy Orbán Viktor irányítása alatt 2 alkalommal is elvesztették a választást. És most, 3. alkalommal SEM amiatt fognak nyerni, mert a Fidesz ANNYIRA szuper. Hanem azért, mert a maszop/szadesz már annyira pofátlanul szétlopta az országot (ami ellen ők nem tettek semmit) hogy azzal már TÉNYLEG MINDENKINÉL betelt a pohár.

O.V.-nek 2002-ben el kellett volna mennie a büdös francba, és átadni valakinek a helyet. De hogy 2006-ban sem tette ezt, az már tényleg nagyon durva. Én akkor ábrándultam ki véglegesen a Fideszből, mert mindig is jobbos voltam.

civilkontrol 2010.01.21. 18:02:38

@LION_heart:
"Hogy 1998-2002 között jobban kormányoztak, mint Gyufáék? Nagy durranás. "

Azért ennél kicsit többről volt szó már elnézést!
Túl a gazdasági sikereken látványosan megindult egy folyamat, már bocsánat de kádár népében, amit leginkább nemzeti öntudatra ébredésnek neveznék.
Tán úgy tudnám a legjobban megfogalmazni, hogy elkezdték az emberek fölemelni a fejüket.

Akkoriban én is ugyanakkora bulvárparaszt voltam, mint bárki más abból a bizonyos kádári fazékból. De 2001-2002 felé valami megváltozott és biztos, hogy nem csak velem történt ez meg.

És ezzel most megint nem fogom a jobbik fanok szivébe lopni magam, de a fidesz féle nemzeti öntudat távolról sem volt egyenlő azzal, amit most a jobbik csinál.
Mert amit ők csinálnak, attól ráz a hideg, ver a viz, kedvem támad parittyával átlövetni a nemezsapkával becsomagolt agyamat. Olcsó, demagóg, népnemzeti, ócska, hatásvadász, röhejes, nacionalista, valódi nemzeti értékeket mélyen lejárató hulladék, amivel leginkább az érthető okokból radikalizálódott, mszp-ből kiábrándult plebs-hez lehet szólni.

Való igaz, 2X vesztettek választásokat és az is igaz, hogy saját hibájukból (bár 2002-ben igen csak érdekes események történhettek a szavazókörökben)
Ezekért igyekszem is pakolni a hányást a szemre és remélem nem vagyok ezzel egyedül.

gyuszer 2010.01.21. 23:11:02

Hali hali hali!

Szerinted a jobboldal büszkén behajol a komcsiknak? Mert ha így hiszed akkor kurva nagyot tévedsz. Vannak fideszes meg jobbikos gondolgodású emberek, akik szeretnék az életüket bíztatóbbá tenni és nem azért mert egy "kibaszott fasz".

Úgy gondolja hogy neki ez gazdaságilag és politikailag jó lesz... Miért nem lehet esetleg úgy gondolkozni egy jobb jövőről, hogy együtt megpróbálunk gondolkodni és az új jövőről értekezni?

civilkontrol 2010.01.22. 18:00:21

@gyuszer:
Nem biztos, hogy értelek :o)
süti beállítások módosítása