HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Kapjátok be Tik is Jobbikok!

2010.01.20. 11:05 civilkontrol

Vona jaffája elég sok helyen kiverte a biztosítékot, hogy az Orbán-Bajnai paktumot, már ne is említsem. Ezért “kapjátok be ti is” felkiáltással csavarok még egyet az oroszlán bajszán.

 

Mefisto kommentjének helyt adva szabadjára eresztem elemi felháborodásomat a Jobbik nevű társaság mocskolódó, szocikra emlékeztető stílusán.

Vona jaffája immár elég sok helyen kiverte a biztosítékot, hogy az Orbán-Bajnai paktumot, meg a többi szemétséget ne is említsem.

Ezért helytelen magatartással (a bosszú bosszúja is bosszút szül) a tegnapiak után “kapjátok be ti is” felkiáltással csavarok még egyet az oroszlán bajszán.

 

Egyszerüen nem tudom elfelejteni, hogy az őszödi beszédet követően milyen hadjáratot folytatott az épp szirmait bontogató jobbik a fidesz, konkrétabban Orbán ellen.

A puskaport a "miért nem hívja utcára az embereket Orbán Viktor?" szogáltatta ami a forradalom / felkelés / államcsíny virágnyelven megfogalmazott megfelelőjével lett volna egyenlő.

 

Na vajon miért nem?

Mondjuk mert egészen biztosan erőszakba torkollot volna. És egészen biztosan halálos áldozatokkal járt volna, valószínűleg ártatlanokkal is. Ezt már önmagában iszonyú súlyú döntést jelent.

Mindez még elképzelhető, hogy "megérte" volna, ugyanis a szocik kormányzása valószínűleg sokkal több áldozatot szedett. (egészségügy, szociális hálo, rendfenntartás leamortizálása)

 

De mi lett volna, ha Orbánék belevágnak, és nem sikerül? Ha nem megy "elég" ember az utcára, vagy a tiszteletre méltó magyar mentalitásnak köszönhetően az embereknek nincs gusztusuk az erőszakhoz? (mert anélkül nem történt volna semmi)

 

Természetesen baj, mégpedig kurvanagy. Joggal vádolták volna a Fideszt államcsínnyel és most nem egy kormányzásra készülő párt lenne, hanem egy szétbombázott darabjaira hullott roncs, mig az MSZP-SZDSZ nyilván megerősödött volna.

És ezt kockázatot valahogy sosem harsogta a Jobbik kommunikáció.

 

Emlékszem milyen elánnal hangoztatták, hogy ők tűzzel vassal váltatnának! Hogy bármikor készek utcára vonulni. Majd miután tisztes eredménnyel behajóztak az EP-be, mintha elcsendesedtek volna.

A viagra elfogyott a harci fasz lelankadt. Nyilván belátták, hogy utcán politizálni most egyszerűen nincs értelme. Az utcai politizálással jelentős támogatottságot szereztek, ismertté váltak, de most, hogy már ők is tényezők és csak veszteni tudnának vele, nem olyan harciasak.

Hogy a felismerés után jött-e bármilyen megkövetés? Vagy magyarázkodás, mint pl. „Boccs, de mostmár mi sem megyünk utcára, mert immár nekünk sem éri meg.” Dehogy jött. Jött más. Most a csapból is a jaffa folyik.

 

Höbörögtetek persze Gyurcsányék ellen (ahogy minden éppeszű ember) de kommunikációtok már akkor is az Orbánozásban csúcsosodott ki.

 

Szóval kedves jobbikos harcigyíkok, jó lenne, ha kivont kardotokat végre nem a már 8 éve ellenzékben lévő fidesz felé lengetnétek!

Mert ezzel a nyomorúságos bohóckodással még a végén azt találtom gondolni, hogy csatlakoztatok egy csapathoz. Színes kis társaság ez centralizált demokráciával, böszmeséggel, no meg Kovács Pistivel.

Hiszen az ellenségem ellensége a barátom, igaz fiúkák?

15 komment · 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr221687064

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Vigyázat netkampány zajlik! 2010.01.21. 12:12:26

Pierre vagyok, 193 cm magas, kék a szemem és szőke a hajam. Szabadidőben sportolok, és a hobbim, hogy virágot szedek neked. Julcsi amióta Interneten keres társat pontosan tudja, hogy az előbbi üzenetet lehet, hogy a szeplős Ödönke írta neki, a 6-os SZT...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.01.20. 11:43:34

A jobbik nem barát, ha barátok lennének, akkor nem járnának külön utakon (ennyire külön utakon!)
Ők antilikudisták, palesztinbarátok, új világ rendet akarnak, ez a lényegük, nem a cigánybűnözés elleni fellépés. Sokan csak azt látják a Jobbikban, hogy merészek, de ez a ló vak, nem vakmerő. :-(

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.01.20. 11:54:51

A poszt abszolút jogos.

Azért megjegyezném, hogy a fidesz az a párt amit érdemes ellenzékként kritizálni(, a jaffázás ne ez a kategória, az egyszerűen bunkóság volt), az mszpvel szemben a jobbik mást már nem is nagyon mond, mint hogy börtönbe velük.

Azt is megjegyezném, hogy a másik illegitimmé nyilvánítása mindkét oldalon megvan. Sajnos.
Remélem kampány után a józanész visszalátogat Magyarországra.

civilkontrol 2010.01.20. 12:04:10

@TaTa86.: ápszolúte egyetértünk!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.20. 13:09:18

@civilkontrol: Mefisto már csak ilyen. Ha felkúrják az agyát, elszabadul a Pokol! XDXDXD

latte · http://midterms.blog.hu 2010.01.20. 13:57:21

A Jobbik nyilvánvalóan meg akarja szerezni a Fidesz jobboldalát, ahhoz meg ilyenek kellenek. Bár követeléseik irracionálisak, amikor arról van szó, hogy minél több szavazatot szerezzenek, képesek racionális gondolkodásra.

Haloperidol 2010.01.20. 14:18:35

" a már 8 éve ellenzékben lévő fidesz felé lengetnétek!"

Kedves civilkontroll barátom, nem kurvára röhejes, hogy a fidesz 8 éve ellenzékben van? Ki a retkes f@sz tehet erről??? Ha olyan nagyon akarták volna, akkor lett volna kormányváltás. Csak hát ellenzékből sokkal kényelmesebb a dolog. Pofázni lehet, a lóvé ugyanaz, felelősség nulla.

Ezt egyébként én akkor láttam be véglegesen, amikor Méltóságos Balog Zoltán Képviselő Nagyságos Úr kegyeskedett Harkányon előadást tartani a városka fideszes nyuggereinek és a környékbeli OV rajongóknak. (A címe: Politika és Erkölcs). Kifejtette nekik, hogy igazából ők (a nép) az okai annak, hogy egy ilyen csodás párt mint a fidesz nincsen hatalmon és most bizony meg kell inni a feketelevest négy évig, mert hogy ők tudatosan, politikai szempontokat figyelembe véve NEM AKARNAK KORMÁNYVÁLTÁST, mert hogy így a hülye nép meglátja, hogy négy év alatt MEKKORÁT pusztítanak a szocik. És akkor majd látják, hogy a csodás fidesz milyen jó lett volna.

B+, azt hittem, az agyam eldobom. És a sok hülye nyugger még tapsolt is neki, hogy milyen jó nekünk, hogy kiszopunk (még) 4 évig az mszpvel. Ők, akik a Fideszre szavaztak.

Haloperidol 2010.01.20. 14:24:20

@TaTa86.:

Lehet, hogy a Jobbik jaffázik, és ez ízléstelen egyesek szemében. Hát igen, de gustibus non est disputandum... :-)

Viszont amikor a párt ökle, Kövér Laca kifejti, hogy a politikai bűncselekmények nagy része elévült mostanra és SAAAAAJNOS HÁÁÁT ezzel ők nem nagyon tudnak (és akarnak) mit kezdeni, mert hát a bizonyítás és a számonkérés is MEEENNNYYYYIREEEE nehéz. Meg HÁÁÁÁÁT különben sem akarnak ők BOSZORKÁNYÜLDÖZÉST...

Ennek 3 oka lehet:
1. a fidesz hatalmas lúzer és gyáva pöcs, nem mer szembenézni a szocikkal.
2. Ők is benne voltak a buliban.
3. A fentiek közül mindkettő

Ezért fogok a Jobbikra szavazni. Ők legalább MEGPRÓBÁLJÁK. LEGALÁBB a szavak szintjén. És ha jaffáznak? Akkor mi van, B+??? Kit érdekel???

civilkontrol 2010.01.20. 18:24:00

@latte:
Ezért is undorodom egyre inkább tőlük.
Annyi passziv szavazó van, amennyi tán még nem volt 90 óta. Miért nem azokért kaparnak?
Faszért kell a másik táborából szemezgetni, ráadásul olyanéból akivel távoli rokonságban állnak?
Ja, hogy a passziv szavazókkal sok lenne a munka ugye?
Pedig valakinek ezt is fel kellene tűzni a zászlajára, mert közönyös polgárokkal sehogy sem lehet előrébb jutni.

Drang 2010.01.20. 19:48:27

Először is a Fidesz volt az, amelyik a Jobbikot támadni kezdte (MSZP-kreálmány, elveszett szavazat, két pofon stb.).
A „jaffázás” ehhez képest valóban nem volt a legszerencsésebb húzás, éppen a félreérthetősége miatt. Ui. nem a fideszesek vélt vagy valós származására, hanem a közismert Fidesz-Likud kapcsolatra célzott, ill. arra a közkeletű feltételezésre, hogy a Fidesz adósságainak finanszírozása mögött a Likud áll.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.20. 22:12:32

@Drang:

"éppen a félreérthetősége miatt"

Nem, ez éppen tök egyértelmű. Viszont ezek után nincs miről beszélni.

FKgP, Centrumpárt, MDF, Jobbik - mind a jobboldalt leszalámizni akaró pártocskák. Pusztuljon a férgese!

Ó...je! 2010.01.20. 23:48:57

@mefisto:

Engem nem az zavar, hogy vannak más (esetleg kisebb)jobboldali pártok. Elfogadom, hogy nem mindenki olyan mint én és mást értékel. Szíve joga. Én ezért nem utálom őket.

Engem az zavar, hogy ők utálnak engem mert nem fogadom el a számukra szimpatikus (amúgy kevesebbekhez közelálló) érveket. Nem szeretném, ha egy darab fidesz lenne és senki más (egypárt rendszer). Engem az zavar, hogy ahelyett, hogy közösen dolgoznának a társadalom ártányinak eltüntetésében mindenki azt nézi hol fikázhatja a másikat.

Ezért idézném az amúgy jobb oldali és a szocikat nem kedvelő kommentelők néhány szavát:
"kurvára röhelyes ... fidesz"; "Ki a retkes F@sz (választó) tehet erről"; "hülye nyugger" (ezek a szüleid vagy a nagyszüleid?, mert az enyémek biztos nem és ezt nem a korukra értem); "lúzer és gyáva pöcs"; "Akkor mi van B+???"; "Faszért kell"; "Pusztuljon a férgese".
Szerintem ezen társalgásaink láttán a pirosszeműek vigyorognak a bajszuk alatt és tenyeret dörzsölve konstatálják hogy "OK. Bejött a terv... ezek majd jól seggbe kúrják egymást." (csak hogy az előzőekben felsoroltak hangvitelében folytassam :))

Tényleg ez kell nekünk!?

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.01.21. 00:20:16

@Ó...je!: Engem sem zavar, hogy vannak/lennének más jobboldali pártok, ha nem akarnák ugyanúgy ledarálni a Fideszt, mint a szocik. A 60+% megtartásának az igénye egy hatalmas marhaság a Fidesz részétől, mert így sokkal több energia megy el a tábor egybentartására, mint bármi másra. A CDU-nak is ott van a CSU - de nem mellékes, hogy a CSU nem zsidókurvázza le Angela Merkelt.

Viszont abból halálosan elegem van, hogy évekig hallgattam az SZDSZ-t, hogy mekkora antiszemita a nemzeti oldal, most meg azt kell hallgatnom a Jobbiktól, hogy mekkora zsidó a nemzeti oldal.

És legalább a libsik nyíltan kimondták a véleményüket, nem kódolgatták, hogy "jaffa", meg "zsidesz".

Kint voltam az ún. tévéostromnál, kint voltam az Astorián és kint voltam a Jobbik Horthy-megemlékezésén is.

Magyar vagyok, katolikus és férfi. Hogy jön ahhoz egy nyikhaj senkiházi szarjankó, hogy lezsidózzon?!

Már nem az vagyok, mint aki voltam! (törölt) 2010.01.21. 07:47:44

"ráadásul olyanéból akivel távoli rokonságban állnak?"

Azt jól csinálják, hogy a szoci táborra hajtanak! :-)

Amúgy a nemzeti demagógia és a normális nemzeti érzés, nincs rokonságban.

Baruch Goldstein 2010.02.17. 23:10:17

Mennyire jó cikk!

Én is utálom a mocskos tahóparasztproli jobbikosokat, bazmeg. Faszom tele van már.

Itt óbégatnak hogy trianon ide meg oda, ahelyett hogy szépen befognák a pofájukat, és visszamennének kapálni.

Vegyétek már észre, kedves jobbikosok:
Ez a mi országunk
Itt maradunk
És bizony, a kaszinókat meg fogjuk szépen építeni.

Shalom!

PS

Még szerencse, hogy jönnek az új IMF-hitelek. Aztat sem ingyér' adják, hanem kőkemény feltételekkel.
Visszafogja a populista fideszt majd egy kicsit a dolog.
süti beállítások módosítása