HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Együtt

2009.03.04. 08:38 civilkontrol

 

Kedves ide tévedő
Tettestársakat keresünk egy szándék köztudatba viteléhez.
Szeretnénk megtalálni azokat a közös kérdéseket, melyek függetlenek a párt, vagy ideológiai beállítottságunktól, vallásunktól, etnikai hovatartozásunktól. Azokat a közös problémákat, melyek ránk, magyar állampolgárokra egyformán nehezednek. A felvetésekre pedig megpróbálhatnánk egy irányba mutató javaslatokat tenni.
Mert meggyőződésünk, hogy széttagoltságunkkal szentesítjük a hanyatlásunkat okozó eseményeket. És ha találunk közös pontokat a széttagoltság háttérbe szorul.

Ezzel párhuzamosan szeretnénk becsempészni a fejekbe, hogy nem szabadna napi szinten keresztül gázolnunk egymáson. Nem az ellenséget, hanem a barátot kellene keresnünk egymásban.
Ezt mindentől függetlenül meg kellene tennünk! Közérzetünk nagyrészt azért ilyen szörnyű, mert kutyába sem vesszük egymást, más szóval érdektelennek gondoljuk saját magunkat. Pedig nem vagyunk azok!
Itt lenne az ideje, hogy kezet nyújtsunk egymás felé és elássuk a sokszor csak délibáb jellegű csatabárdokat!
Ha ezt megtesszük, máris nagyságrenddel fog javulni az életminőségünk! Egyenes háttal járhatunk az utcán és lopott, titkolt odapillantások helyett bátran szembe mosolyoghatunk egymásnak!
Ha ezt meg tudjuk tenni, a szó szerint vett közéletünk is javulásnak indul. Mert egy szétforgácsolt társadalom fölött könnyű a hibákat letagadni, szépíteni. De egy összetartó közösség esetében már sokkal kevésbé! Ahol nem csak azt nézzük, hogy a mi érdekeink mikor sérülnek, hanem azét is, aki mellettünk áll!
Ha e két kérdés közül (mely valójában egy) bármelyik is megfogott, maradj itt velünk! Kapcsolódj be ötlettel, kritikával, felvetésekkel!
És ha látsz fantáziát a leírtakban, add tovább a hírünket.
Hogy minnél többen próbáljunk együtt gondolkodni!
Hogy egyre közismertebb legyen:
Ha óvatosság és ártó szándék helyett bizalommal és segítőkészséggel fordulunk egymáshoz, sokkal boldogabb életet élhetünk, akármekkora bajban is vagyunk! Összetartással nagyságrendekkel többre lennénk képesek!

Minden felvetés ide kerüljön, ami kapcsolatos a közös problémáinkkal és minden olyan ötlet is, mely az egymás felé fordulást futótűzként terjeszhetné!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr59979371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása