HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Magánvélemény

2009.03.04. 14:41 civilkontrol

 

Valaki fékezze meg Gyurcsány Ferencet!
Itthon már megszokhattuk, hogy a legkevésbé sem átgondolt ötletbörzét forradalmi reformnak csomagolva kapjuk vissza a médiából. Köszönjük.
Belefér, elmegy. A hülyeség házon belül marad. Megszavaztuk aszt most megesszük amit főztünk.
De az Isten szerelmére, európai porondon ne próbálkozzunk már ugyanezzel! Európában az efféle viselkedés nem csak tetten érhető, de tetten is érik! Ott nincs lakájmédia aki segít kimosakodni! Ott valódi tudósítás zajlik!
A totális kudarc után lehetett volna a kisebb rosszat választani. Hallgatni. Hír van bőven, pár nap alatt elfelejtettük volna. De nem! Folytatjuk a kétségbeesett próbálkozást és a magyarázhatatlan megmagyarázásátl!!!
Mert mi is történt? Ahogy eddig itthon, most az EU elé terjesztettünk be egy átgondolatlan, összecsapott ötletet olyan országok nevében is, akikkel ezt le sem egyeztettük! Minden érintett pánikszerűen elzárkózott a kezdeményezéstől, sőt, másnap az egész európai sajtó dülöngélt a röhögéstől!
Mindeközben most éppen a Fitch Ratings minősítette le hazánkat.
A két esemény hatására a Forint ismét hullámvasútra került.
Erre ahelyett, hogy a Miniszterelnök csendben meghúzná magát és lezárná magában bukott tervét, folytatja a vándorcirkuszt és most Londonban magyarázza bizonyítványát, járatja le hazánkat. Kitart és támogatókat keres.
A válasz gyorsan jött: A románok, a bolgárok, a csehek, a lengyelek és a szlovákok közös nyilatkozatban határolódtak el tőlünk. A Forint ismét zuhanásnak indult.

Valaki fékezze meg ezt az embert, vagy legalább bírja rá, hogy ettől kezdve, ha külföldön szólni kíván, jelezze, hogy nem Magyarország miniszterelnökeként teszi! Nyilatkozzon magánemberként, vagy az ALTUS Zrt. részvényeseként, de ne miniszterelnökként, mert az engem, magyar állampolgárt is minősít azt pedig nem tűröm el!!!

u.i.: Talán elkezdhetnénk számolni, hogy egy-egy nyilatkozat okozta árfolyamveszteség osszesen mekkora károkat is okozott Magyarországnak

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr42981059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pikirt01 2009.03.04. 20:51:22

na igen, pártoskodás nélkül állíthatjuk, hogy eddig sok politikusunk mondott sokfelé emeletes marhaságokat, de a jelenleg regnáló miniszterelnökünk magasan viszi a pálmát...
aztán nekem meg neked éghet a fejünk.
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba …” szólótt Széchenyi...

pikirt01 2009.03.04. 20:57:17

@szyanna: Bocs, az idézet Tasner Antalé, ő adta egy regényében Széchenyi szájába.

civilkontrol 2009.03.05. 07:20:28

@szyanna: eeegen, ez igaz is.
De az a bizonyos "hiba" nem igazán a nemzet bűne.
56 óta dolgozik a tisztelt hazai elit azon, hogy hogyan csempéssze be közénk a széthúzást, és a többiektől való félelmet. 56 volt az akkor hatalmat gyakorlók számára a legveszedelmesebb esemény. Mikor egy emberként álltunk fel és mondtuk ki: Elég volt! A forradalom leverését követően a diktatúra legfontosabb feladatává vált, hogy ez mégegyszer ne ismétlődhessen meg! Ezért elkezdtek ügynököket csempészni közénk, hogy gyanakodjunk, féljünk egymástól. Útnak indították az apró lopások intézményét (erről a szüleink tudnának mesélni) mely kétszeresen is hatásos volt: Erkölcsileg megtörtünk ráadásul mindannyiunknak vaj került a füle mögé, így zsarolhatóak lettünk!

És most itt állunk tehetetlenül egymás bokáját rugdosva és ölbe tett kézzel nézzük végig a gyalázatot.

Csak remélni tudom, hogy eljön majd a pillanat, mikor egy miniszterelnök a fenti tényeket KIMONDJA. És elmondja azt is, betegségünkből kéz a kézben egy emberként kell kigyógyulnunk.
És átfogó programot hirdet orvosok, pszichológusok és a média teljes bevonásával.
Mert úgy tünik, magunktól ez nem fog menni :o(
süti beállítások módosítása