HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Antiszemitizmus és sajtódiktatúra

2011.01.04. 09:53 civilkontrol

 

Azt gondolni, hogy január 1-től elnémítják a véleményeket, ostobaság.
A jelenleg tomboló médiadiktatúrázás ugyanaz a sunyi eszköz, mint a most kipukkant antiszemitázás.

 

Készséggel elfogadom, hogy a MT hemzseg a hibáktól, pedig még nem is olvastam.
De azt gondolni, hogy január 1-től elnémítják a narancsos ködön kívüli véleményeket egyszerűen ostobaság. Sem a hely, sem az idő nem alkalmas ilyesmire.
És ezt azok is pontosan tudják, akik teleokádják a médiát rettegésükkel. (édes kis paradoxon, hogy már 4 napja üzemel a sajtódiktatúra, mégis tucatjaival publikálódnak a hazaárulást súroló kaparmányok)

Az attak, amit a pofánkba kapunk páratlan, de mégis olyan ismerős. Ma reggel ugrott be mi ez. A szocik régi fegyvere elavult és újat szereztek.
Az antiszemitizmus nevű csodafegyver kipukkant. 2002-ben és 2006-ban még működött, de azóta eljárt felette az idő. Ma már nem csak nevetséges, de (sajnos) nem is trendi az antiszemitázás, még ha jogos is, a Fityesz pedig egyértelműen bizonyította kül és belföldön, hogy köze nincs ilyesmihez. A vádról bebizonyosodott, hogy sunyi rágalom. Új lemez kellett, ez pedig a sajtószabadság féltése.
Most ezzel lesz telefingva minden, náci vezér helyett diktátornak kell öltöztetni Orbánékat.
Hogy ez magától nem jutott eszébe a (bikicsunájozó, "Lájkoló") szoci agytrösztnek, az biztos. Kívülről súgtak nekik és kívülről élezik a "kampányt" profi eszköztárral, hogy ledarálják a Fidesz támogatottságát. Az is látszik, hogy hajlandóak elmenni a falig.

A Fityesz eddigi intézkedéseivel a leghúzósabb köröket sértette (hogy képviselje saját nemzete érdekeit) és most beindult az ellentámadás.

Remélem lesz annyi eszük a fiúknak, hogy ezt az antiszemita-véleményterror párhuzamot elkezdjék orrba-szájba szajkózni, hogy kicsorbuljon a fegyver éle. Épp olyan hazug görénység sajtódiktatúrát vizionálni, mint antiszemitázni.

Legyen akármennyi dühítő hiba, önfejű baromság, bénázás, ennyire még nem voltam biztos a dolgomban, hogy jó helyen van a voksom a Fidesznél. Egyértelműen látszik, hogy nemzeti érdeket érvényesítenek és nem szarják össze magukat a fegyverropogástól.
Lehet, hogy nem hibátlanok és nem is a legokosabbak, de nem hazaárulók és eddig ilyen kormányunk sajnos nem volt :o(

Előre! Éljen Szalai Annamária, vasra verni a hőbörgőket, induljon a terror!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr172559281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása