HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Magas ló

2009.06.23. 13:25 civilkontrol

Ibolya, Ön ismét eltévesztette a házszámot.

Még nedves a plecsni az érdekes körülmények között megújított elnöki tisztjén, hű fegyverhordozójának zsarolási botránya szinte még kezdetét sem vette, az MDF postafiókjában talán még olvasatlan levélként szerepel Boross Péter elbocsátó szép üzenete, mégsincs megállás. Ez alig egy hét termése és a lista hiányos.
Az ember azt gondolná, ilyen viharos napok után kell egy kis szünet, de Önt más fából faragták. Odatartja a másik orcáját is!

Talán a nap sütötte meg a kalaptalan buksiját, vagy épp a kalap gyűjtemény lomtalanítása billentette ki lelki egyensúlyából, de tény, Ön eljátszotta a rottweilernek beugató csivava mosolyra fakasztó szerepét.
Példát vett új sütetű liberális testvérpártja kommunikációs arzenáljából és támadva kért szívességet, nagy nyilvánosság előtt.
Háta mögé csapva mind a 153 172 szavazóját, szélsőjobb elleni konzervatív összefogásra buzdította a jobboldalt.
Jelezte, A FIDESZ és az MDF együttműködése elengedhetetlen.
Jó. Legyen így. Szinte mindenki koppint mindenkit, ugyan miért is ütköznénk meg azon, hogy az SZDSZ, majd a másodikként csatlakozott MSZP mellett immár az MDF is fölveszi a kesztyűt a szélsőségesekkel folytatott ádáz küzdelemben?
Azért, kedves (Mi, a Magyar Demokrata Fórum) Ibolya  mert mondandója itt nem ér véget. Itt kezdődik csak igazán.
Hogyaszongya: "az MDF nem jó szemmel nézte a szélsőjobb erősödését, amihez mind a Fidesz, mind a szocialista párt, mind pedig az SZDSZ hozzátett. "
Ezzel fejezte be összefogásra buzdító sorait.

"Ne haragudj, adnál egy szál cigarettát a k...a anyádat?!"
Ugyan melyikünk adna a tisztelt kérőnek?

Orbán Viktor talányos "válasza" izgalmi állapotba hozta Önt. Sziporkázó nyílt levelet produkált, melyre nem is térnék ki bővebben, csupán utolsó sorai egyikét emelném ki:
"A Fidesz válaszút elé érkezett: elzárkózásával a Néppárt által is elutasított szélsőjobboldal felé, vagy az MDF felé fordul."
Tehát az 56%-os FIDESZ most már emberelje meg magát és döntse el végre, hogy a 14%-ot gyűjtött Jobbik, vagy az 5%-ot kaszírozó MDF útjára lép-e!
Látja Ibolya, ezt szeretem Önben. Évek óta gondoskodik arról, hogy Hócipőt megszégyenítő módon jóízű nevetésre fakasszon.

Ibolya drága! Ez most nem fog bejönni. Tetszik tudni az MSZP azért (is) vesztette el a szavazótábora nagyobb részét, az SZDSZ azért (is) áll kiesésre a parlamentből, mert ez a fajta bullshit generálás már nem trendi! Kiment a divatból mint a kalap. Nem lehet tovább takargatni, hogy a kormányzó, vagy magukat ellenzékinek hazudó pártok a szélsőségek terjedésével próbálják elterelni a figyelmet az általuk kialakított katasztrófális állapotokról.
Iboly drága! Látjuk, hogy felkérése mögött nincs valós tartalom és tudjuk, hogy tiszteletteljes kérését nem a FIDESZ-nek, hanem a sajtónak és a közvéleménynek szánta. Hogy mindnenki lássa a szélsőségesek elleni küzdelembe immár a "Mi a Magyar Demokrata Fórum" is beszállt. Nem akarom elkeseríteni, de ezzel megkésett kedves. Ez a nóta épp most ment ki a divatból és már nem eredményez 5%-ot sem. A népek már nem jönnek lázba a fasiszta veszélytől. Jobban izgatja őket, hogy miből adnak enni a gyermekeiknek, honnan teremtsék elő a következő törlesztőre valót, vagy hogyan védjék meg szeretteiket az erőszakos bűncselekményektől.

Ha megenged egy javaslatot, legközelebb, ha együttműködésre buzdít, vagy szívességet kér, próbáljon meg a tárgyra összpontosítani.
Ugyanis nem kecsegtet sikerrel az a kérés, amit heves anyázással tálalnak.
Ha pedig megnyilatkozását a szenvedő alany nem túl elegáns eszközével a közvéleménynek szánja, akkor érdemes lenne a radikalizálódás okaival foglalkozni, nem pedig magával az okozattal.

U.i.: Gyanítom, hogy egyenes összefüggés van az Ön "népszerűségének" zuhanása és  kalap kollekciójának apadása között.
Ha ismét a fejére csapna egy-egy izgalmasabb darabot, lehet hogy megremegne a kezem a szavazófülkében ;o)

Szólj hozzá!

Címkék: orbán fidesz mdf dávid viktor ibolya károly herényi

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr781203209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása