HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Az idióta pártigazgató és az MSZP-Jobbik története

2010.04.09. 14:26 civilkontrol

Bár lenne kedvem hozzá, hogy nyilvánosan is belerúgjak egyet Kubatovba, de kérem mindenki nézze el nekem, hogy egy hithű fidesznyik nem kezdi pártját égetni a választások előtt két nappal. Legyen elég annyi, hogy ilyesmikről egy ilyen szines és számos közönség előtt beszélni, nem vall komolyabb szellemi adottságokra, várom a személyes konzekvenciák levonását.

Node van itt egy izgalmasabb történet.
Az én csillagszemű szittya kuruc-barika portáljaim rámérték az első jelentős csapást a Fityeszre. Kubcsi az első felvonáskor nyilvánvalóan kellemetlen órákat élt át, tán még ma sincsenek székrekedés problémái.
A kiábrándult szoci szavazók pedig elkezdhettek rettegni végre.
Aztán jött a második csapás attól a derék portál párostól, ahol a zsidóbűnőzésen túl a zsideszbűnözés a legfőbb téma már jó hosszú ideje.
Igy aztán velem együtt egyre többünknek kezdett szaglani ez a történet.

Miért van az, hogy bár a pofa látszólag nagy, a barika nem túl sok szoci ügyről rántotta le a leplet? És miért van az, hogy a fityeszbűnözés olyan mértékeket öltött, hogy az már csodálatra méltó egy 8 éve ellenzékben lévő párttól? Hogy a Népszavában sem találok annyi fityesz bűnt amennyit Vona szócsövében olvashatok? És miért van az, hogy az utóbbi hetek valóban kellemetlen Jobbik leleplezései mind mind a jobbos sajtóhoz köthetőek?

Szaglott ez, szaglik most is, s mit ad Isten? Megjelent egy szocibűnözés interaktiv adatbázis bemutatóval, beazonosithatatlan narrátorral, kisatirozott konkrétumokkal.
S mit ad Isten ismét? A hirt átvevő kommentelhető Mandineren megjelent maga Szigetvári Viktor és makulátlan magyarázattal szolgált, mi több, "még a vasárnapi választás előtt részletes bemutatót ígért a saját rendszerük működéséről, és az abban kezelt információkról".
Ilyen spontán, ilyen flottul.
A fityesz érthetően kussol, mint nyuszi a fűben és próbál eltusolni.
MSZP-ék Viktora viszont olyan bátran nézett az új kihivás szemibe, hogy az ember nem győzi kapkodni a fejét.

Nem tudom kiverni a konteós kis buksimból az őszödi beszéd kiszivárgásának fejleményeit.
Olyan gyorsan és olyan karakánul reagált Gyurcsány, amin azóta sem győzök csodálkozni. Az SZDSZ is pillanatok alatt tudta a helyét a nagyvilágban. Semmi D209-es megingás, semmi lamentálás.
Aztán utólag kiderült, hogy a hanganyag házon belülről lopakodott a napvilágra.


És most mi a helyzet? A Fidesz igen kellemetlen helyzetben van, kussol és kerüli a nyilvánosságot, mert ennél jobbat aligha tehetne.
Az MSZP pedig gyorsan és makulátlanul reagált, szinte kapóra jött neki a beharangozott adatbázis mutogató sajtótájékoztató, ahol szűzi tisztaságát bizonyithatja.
Az információgazdát pedig kuruc-barika-jobbiknak hivják.

Jó reggelt radikálisok

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr411907337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása