HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Jubileumi záróbuli

2009.11.03. 17:15 civilkontrol

 

Nemzetének hű cenzora, a botox klub tiszteletbeli tagja Lendvai Ildikó pénteken jubileumi szónoklatot intézett pártjához.
A "folyton változó MSZP-t" buzdító szavakkal és mérföldkövek kijelölésével erősítette meg Lendvai a katasztrófa előszobájában.
Kinyilatkoztatta a "hatalombrókerek és listatotózók" háttérbe szorításának szükségességét.
Mintha ő, ők, ott az előtérben mentesek lennének minden ilyen jellegű huncutságtól. Ők, az MSZP, csupán szenvedő alany. Nyakukba szakadt a Bokros csomag, konvergencia program, vi-lág-gaz-da-sá-gi válság, és egy csapat korrupt partizán, akik Európa legnemesebb pártját immár nem csak kívülről, de belülről is marcangolják.
Mély levegő, menjünk tovább. Emlékezzünk meg Medgyessy Péterről, aki nem vállalta a szereplést, de részt venne egy "őszinte elemző értékelő folyamatban". Távol a kameráktól. Ha megengedik, lefordítom. Ez az MSZP már Medgyessy Péternek is ciki. Annak a Medgyessynek, akiről kiderült, szigorúan titkos tiszt volt. Az MSZMP KB Medgyessynek, akiről, miután kitudódott, hogy D209-es sorszámmal tombolázott, először tagadott, majd a bukfenc után megpróbálta lenyomni a felháborodott közvélemény torkán, hogy ő nem a KGB-nek, hanem a KGB ellen kémkedett. Az MSZP már a bőrig rongyolódott KB James Bondnak is vállalhatatlan. Az az MSZP, ami minden társadalmi ellenállásnak fittyet hányva "kormányozza" Magyarországot.
Gyurcsány Ferencnek viszont nem volt cinkes az MSZP és az MSZP-nek sem volt az Gyurcsány Ferenc. Ritka szép pillanat az ilyen, ahogy mondani szokás, összenő, ami összetartozik.
Ildikó hatalombrókeri intelmei után tehát a Medgyessyt kifiléző "modern baloldal" megálmodója lépett a pódiumra, hogy a mögöttük hagyott nyolc év csodáit és az előttük álló borzalmakat szavakba foglalja. "Mocskos dolog lopni egymillió forintot, de még egyet is" szólt híveihez az Altus Zrt tulajdonosa, a Sukoróban nagyot álmodni merő kádkőgyáros, majd így folytatta: "De embertelen és gyalázatos ... olyan politikát képviselni, hogy vannak Magyarországon alávaló, alsóbbrendű, kiiktatandó emberek. " Egyévnyi hatásszünetet követően újult erővel fröcskölte össze rasszizmussal a köztársaság elnökét és az ellenzéket az az ember, kinek szolgálatai akkor állították le a roma gyilkosságok egyik gyanúsítottjának megfigyelését, mikor az fegyvert szerzett be. A hat halálos áldozatot követelő gyilkosságsorozat megelőzhető lett volna!
"Nem magyarázkodni kell, hanem öntudatosan és bátran vissza kell utasítani azt az alávaló szöveget, hogy az ország olyan feladatok előtt áll, mintha az elmúlt években háború lett volna! Aki ezt mondja, az hazudik!" zengi tovább mondandóját Gyurcsány, kinek neve már példaként szerepel az értelmező szótár "hazugság" bekezdésénél.
"Demokraták ébresztő! " mondja többször a demokraták közt is legnagyobb, aki a 2006-os események idején telefonon instruálta a rendőrséget, akinek főpolgármestere kitüntette a békés megemlékezést vérbe fojtó Gergényit és annak tetteit így kommentálta blogjában (a bejegyzést azóta törölte) "lenyűgözött az a szakszerűség, amellyel a rendőrség tette a dolgát és védett engem".
Gyurcsány demokratái felébredtek és vastapssal jutalmazták a volt miniszterelnök-pártelnök beszédét, tisztára, mint az 50-es években. Könnycseppek futnak az arcokon, hátulról gyermek kacaj hangja melengeti a hazafias országjobbitók lelkét.

Lassan nyolc éve telnek így napjaink, derékig mocsokban gázolva, reménytelenül, magunkra hagyva. Maradt azonban egy fontos dolog, ami említést érdemel. Magyarországnak ez a fejezete öt hónap múlva lezárul. Dávid Ibolya és Herényi Károly mentelmi joga már csupán 150 napig érvényes. Röpke 13 hét és olyan parlament alakulhat, melyben egyetlen hely sem jut a magát SZDSZ-nek nevező, tőkéscsoportok pártalakulatának, ami saját érdekeinek érvényesítésével legázolta a köz érdekét. Olyan parlament, melyben nem az a kérdés, hogy ki lesz a legnagyobb erő, hanem az, hogy a teremtmény fölfalja-e gazdáját? A nyolcévnyi tébolyból született radikális párt vajon megelőzi-e a bölcsőt ringató szocialistákat? Csupán negyed év és a talpraállással párhuzamosan megkezdődhet az elszámoltatás, elindulhatnak az eljárások. Persze koránt sem azért, - ahogy a szocialisták ismételgetik a médiában - mert a váltással párhuzamosan vérbíróságok állnának fel, hanem mert megtörténik az átadás-átvétel, menthetetlenül fény derül az eltitkolt adatokra, mégis megismerjük a "trükkök százait, amiről nyilvánvalóan nekünk nem kell tudni", sommázva: kibújik a szociálliberális szög a zsákból.
Egyetlen feladat maradt csupán; túlélni. Kibírni ezt az öt hónapot, akár fél lábon is.
Csöppet sem lesz könnyű. Jobb előre fölkészülni, hogy most jön csak a neheze.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr121496251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása