HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Gyurcsány ismét szólt a Forint ismét zuhant

2009.03.20. 07:57 civilkontrol

Gyurcsány úr tegnap ismét szólásra nyitotta száját Brüsszelben. Harmadszor is nekifutott a "régiót mentő" csomagjának. Angela Merkel ismét nyilvánvalóvá tette, hogy ezt azonnal el lehet felejteni. A Forint zuhanásnak indult.

Hogy az első "próbálkozás" kudarcba fulladt és a Forint mélybe zuhant, valahogy meg lehet érteni. Nonszensz és kidolgozatlan volt a javaslat, senkivel nem egyeztetett, de mégis, olyan gyurcsányi. Olyan bátor és tetterős! Európa szerte idiótákká váltunk...

Hogy a totális bukást követő napon tovább kilincselt Londonban (a Forint ismét zuhant) és boritékolhatóan csúfos kudarcot vallott, az már feltesz kérdéseket. Orvosiakat és szakmaiakat is.

De az, hogy tegnap ismét ki merte ejteni a száján ezt a gyalázatot! Tegnap ismét kuncsorgott más országok nevében! Az én nevemben!!! Ismét leégette Magyarországot! Ismét zuhant a Forint!

Két deviza hitelem van. Miniszterelnök úr, köszönöm, hogy tegnap ismét beszélt.

Ettől kezdve azt gondolom, hogy Gurcsány Ferenc szándékosan rombolja Magyarország hírnevét és célja a Forint értékének rontása. Egyszerüen nem tudom máshogy magyarázni ezt a vislkedést.

Javaslom, hogy jogászok csapata indítson próbapert Gyurcsány Ferenccel szemben. A Forint gyengítése és Magyarország jó hírnevéhez és becsületéhez való jogának lábbal tiprása miatt!

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: árfolyam gyurcsány hitel válság forint deviza

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr41013406

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.03.21. 10:59:57

Gyurcsány átadja a hatalmat?A tegnap esti Tényekben vezető hír volt, hogy az MSZP hétvégi kongresszusán olyan javaslatokat fognak beterjeszteni, amelyek még a Reformszövetség tervezeténél is keményebb lépéseket tartalmaznak. Hoppá, mondom, végre eszükhöz…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása