HTML

Háromig Számolunk

„A kérdés nem úgy merül fel, hogy etikus-e vagy sem, hanem úgy, hogy jogszerű-e vagy sem.” Szollár Domokos az elitélt Bendek Fülöp 4.8 milliós végkielégitéséről „Lehet, hogy nem szokványos, de törvényes" Suchman Tamás a 804 milliós Tocsik botrányról ----------------------------------------------- "Nem túl finom megoldás, de rém hatékony" Avi megjegyzése Tonyhoz a Blöffből. ...no meg az életfogytiglan, rögtön itélő biróság, vagyonelkobzás, népharag, meg minden, amitől megremeg kezetek, lábatok áruló szarjankók!

Friss topikok

  • tesz-vesz: @civilkontrol: jobban örülnék egy posztvitához. tehát hogy posztba írod, aztán én posztban válaszo... (2010.07.26. 17:53) Dr. Nagy Róza for president
  • civilkontrol: @tesz-vesz: Bizony ám. kkbk.blog.hu/2009/09/09/gazdasagi_bergyilkos :o) Csak most talán válto... (2010.07.24. 23:04) A csata elkezdődött
  • civilkontrol: @Kalimera: Übergáz voltam, javitva, köszi mégegyszer! (most mindenki döntse el magában, hogy a ... (2010.07.19. 06:57) Én Veletek vagyok!
  • DjKaller: "Ebbe beleértjük azt az LMP-t is amelynek a javára az MSZP visszalépet, ez is azt bizonyítja, hogy... (2010.04.16. 00:25) Újabb kurucz-barika "leleplezés"
  • tesz-vesz: @civilkontrol: pont amiatt amit írtál alpári, bunkó, trágár, bárdolatlan paraszt ezek nem erkölc... (2010.04.09. 23:37) Kapjátok be!

Linkblog

Ha

2009.08.31. 11:24 civilkontrol

Sosem gondoltam volna, hogy a korábban Kisléta kapcsán írt poszt akár ennyire közel is eshet a valósághoz.

Elkeseritő, hogy mindet “akár”, “Ha a hír igaz” jelzőkkel kell kezdeni, ha az ember nem akar pofára esni a következtetések levonásával, igy a folyamatos "ha" használat helyett a poszt címe lett Ha,
 
Az események szombat délután indultak az Index fórumon (6051, 6056 hsz.).
Valaki megint jól informált volt és közzé tett néhány dokumentumot a cigány gyilkosságok nyomozati eredményeivel kapcsolatban. Konkrétabban valószinűleg egy rövid rendőrségi belső elemzést. A hírt talán innen, talán máshonnan is a számos jelzőt kiérdemelt, ámde roppant jól informált kuruc kapta föl elsőnek majd a mai Magyar Nemzet főoldalon hozta az apróbb részleteket, végül ma már a hírek is erről szólnak. NBH-s szál a cigány gyilkosságokban.
Nem írom le a részleteket. A felsorolt források közül jelenleg a Magyar Nemzetet ajánlom, abban olvasható a legtöbb információ, el kell olvasni!
Egy biztos. Az NBH belső vizsgálatot indított, ami azt feltételezi, hogy a hír igaz és keresik a kiszivárogtatót.
Az is biztos, hogy a szocilalisták színeiben Tóth Károly már megnyilatkozott: Ha a dokumentum eredeti és a tartalom valós, akkor “fel kell vetni a felelősség kérdését”.
A Nemzetbiztonságét. Gyorsan rákenni az egészet a szolgálatokra.
No akkor gondolkodjunk hideg fejjel. Ha a NBH arról értesül, hogy az általa évek óta megfigyelt szélsőséges elem régi ismeretségeit otthagyva új körökbe kerül és fegyvert szerez, vajon felfüggeszti a megfigyelést? Dehogy függeszti! Még műholdat is állít rá!
Akkor vajon miért függesztette föl? Kimondom, amit még az ellenzéki politikusok sem mernek a vád súlya miatt. Azért függesztette föl az NBH a megfigyelést, mert az elkövetők mögé állt és kellemetlen lett volna a saját szervezését dokumentálni.

Ez akár még ki is kiderülhet. Tóth elvtárs felelősséget firtató nyilatkozata erre enged következtetni. Gyorsan beáldoznak egy futót, hogy mentsék a királyt. Mert ha tovább gondolkodunk, ugyan egy szolgálatnak miért lenne érdeke a saját hazájában olyan cselekményt vezényelni, aminek a megakadályozására hivatott? Miért kockáztatná mind az ország, mind a saját hirnevét, funkciójával szöges ellentétben?
Nyilvánvaló, hogy megbízásból. Már csak az a kérdés, ki a legfőbb megbízó. Laborc pályafutását tekintve épp úgy tekinthetünk keletre, mint a Parlament felé.
Reménykedjünk, hogy egyszer majd megtudhatjuk a teljes igazságot!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://zsebforradalom.blog.hu/api/trackback/id/tr231350313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

civilkontrol 2009.08.31. 11:34:37

Aztán eszembe jut az a magabiztosság, ahogyan Bencze nyilatkozott. Biztos abban, hogy az elkövetőket fogták el, akár le is mond, ha ez nem így van.
Temérdek bizonyíték áll rendelkezésre.

Értem. Tehát a temérdek bizonyíték ellenére most sikerült elfogni az elkövetőket. A 9. alkalomnál tűnt föl, hogy 9 helyszínen ugyanazok a mobiltelefonok az adott időpontokban ott voltak. A 9.-nél, az első 8-nál nem.

Szerintem egyszerüen érezték, hogy túlfeszítették a húrt. Na nem ám a cigány - nem cigány húrt. Azzal nem volt baj, szépen hevült. Csak épp a felháborodás jobbról is jött, nem csak balról. És egyre több médium említette meg a hazai, vagy küldöldi szolgálati vonalat. Röviden forrová vált a talaj a talpak alatt. Ezért gyorsan el kellett kapni a "szélsőséges" elkövetőket, bizonyítandó a találgatások ellenkezőjét. Így az elkövetők kezét el kellett engedni. Azokét, akik bár profi módon előkészültek, mégis számtalan nyomot hagytak hátra, telefonnal mászkáltak és a rendőrség mégsem talált semmit egészen az óriási felháborodást kiváltó kislétai gyilkosságig.
Nagyon érdekes dolgok ezek...

pikirt01 2009.08.31. 11:45:14

ez egy valóban súlyos és akut probléma.
Engem jelenleg mégis jobban izgat azon felvetésed, hogy valaha megtudjuk e az igazságot.
Tétre, helyre, befutóra, hogy nem.

Visszatértünk a jó öreg "olvass a sorok között" elvhez.
Olvasd el, oszd el 3-al és akkor esetleg megtudod azt ami valójában történt...
Többek között ezért is van az, hogy bár van újságírói végzettségem, végül nem nagyon kepesztettem, hogy ezt használni is tudjam.
Az meg, hogy itt nemzetbiztonsági erőknek és politikai erőknek, szervezett gyilkosságokhoz van közük egészen elképesztő, még ha nem is magyar sajátosság.
süti beállítások módosítása